Kartanon
Menut

Alkuruoat

  • Nacxto-lautanen 10 €

    Lähijuustolan juustoa, pikkelöityjä juureksia, savuhärkää, valkosipulileipää

  • Kukkakaalikeittoa ja juureslastuja 14 € / 16€
  • Lohipastramia ja omenasalsaa 14 €
  • Tattiraviolia ja salvia-voikastiketta 14 €

Pääruoat

  • Siika 33 €

    Broccoliinia, perunaa ja pinaattia, lime-voikastiketta

  • Nacksbyn pihvi 34 €

    Friteerattua uuden sadon perunaa, paistettuja sieniä ja gremolataa

  • Tattiraviolit 25 €

    Herkkutattitäytteiset raviolit, yrttivoissa haudutettua pinaattia ja tomaattia

  • Lammas 37 €

    Lampaan ulkofileetä, hunaja-timjamivoissa paistettuja juureksia, tummaa valkosipulilientä

Jälkiruoat

  • Creme Brule 12 €
  • Pannacotta ja marjacoulis 12 €
  • Juustovalikoima 13 €
  • Marenkia, punaherukkasorbettia, marinoituja marjoja 14 €

Menut

  • Menu siika 59 €

    Viherversosalaattia
    Kukkakaalikeittoa
    Siikaa
    Creme Brulee

  • Menu Nacksby 62 €

    Viherversosalaattia
    Lohipastram
    Nacksbyn pihvi
    Marenki, punaherukkasorbetti

  • Menu kasvis 53 €

    Viherversosalaattia
    Kukkakaalikeitto
    Tattiraviolit
    Marenkia, punaherukkasorbettia

Nacksbyn joululounas

15.–16.12. klo 11–15

Tyrnisilakkaa
Sillikaviaaria
Tervagraavattua lohta
Vihersalaattia
Rosollia
Metsäsienisalaattia
Perunasalaattia
Savulohisalaattia
Fenkolisalaattia
Joulukinkkua ja Kartanon sinappikastiketta
Leipä- ja levitevalikoima

Paistettua kalkkunanfileetä ja mustaherukkakastiketta
Paahdettua lohta ja yrttikastiketta
Haudutettua punakaalia
Perinteisiä laatikoita
Keitettyjä perunoita

Joulutorttuja
Piparkakkuja
Hedelmäsalaattia
Suklaakakkua

38,00 € / henkilö

Nacksbyn joulumenu

11.11.–18.12.

Lohitartar
mätidressing
pikkelöityjä sinapinsiemeniä

Härkää
suppilovahverokastiketta
juurespyre
paistettua perunaa

Pistaasijäätelöä
glögisiirappia
piparkakkucrumble

65,00 € / henkilö

Menun suunnittelu:
keittiöpäällikkö Kari Kiekkinen