Kartanon
Menut

Alkuruoat

  • Bataatti-chilikeittoa 12 € / 14 €

    ruohosipulivaahtoa, karamellisoitua pähkinää

  • Tattiraviolia 14 € / 25 €

    ja yrttiliemessä haudutettuja pikkutomaatteja

  • Blini 16 €

    mätiä, smetanaa ja punasipulia

Pääruoat

  • Siika 33 €

    Broccoliinia, perunaa ja pinaattia, lime-voikastiketta

  • Härän ulkofileepihvi 35 €

    paahdettua maa-artisokkaa, portobello-sientä ja marsalakastiketta

Jälkiruoat

  • Crema bruciata ja pistaasijääteloä 14 €
  • Marenkia, punaherukkasorbettia, marinoituja marjoja 14 €

Menun suunnittelu:
keittiöpäällikkö Kari Kiekkinen