Kartanon
Menut

Alkuruoat

  • Kartanon panzanella-salaatti 14 € / 18 €

    Raikkaita kasviksia, leipää ja mozzarellaa

  • Carpaccio 19 €

    Kartanon tapaan maustettua naudan carpacciota, versosalaattia, Mouhitaler-juustoa ja tyrnikastiketta

  • Fenkolikeittoa ja rapeaa Kivikylän savukylkeä 14 € / 16 €

Pääruoat

  • Luvialaist siikaa 36 €

    Varhaisporkkanaa, fenkolia ja kevätsipulia sekä lime-voivaahtoa

  • Entrecote 35 €

    Parsaa ja paistettua varhaisperunaa ja chimichurri-kastiketta

  • Pasta Portobello 26 €

    Kevätsipulipestoa ja karamellisoitua pähkinää

Jälkiruoat

  • Vaniljapannacotta 12 €

    Mansikoita ”Bellini”

  • Tiramisu 12 €
  • Marenkia, raparperia ja vadelmaa 14 €

    Annan marenkia, raikasta raparperisorbettia, vadelmageeliä ja vaahdotettua jogurttia

Menun suunnittelu:
keittiöpäällikkö Kari Kiekkinen