Kartanon
Menut

Alkuruoat

  • Kartanon panzanella-salaatti 14 € / 18 €

    Raikkaita kasviksia, leipää ja mozzarellaa

  • Carpaccio 16 €

    Kartanon tapaan maustettua naudan carpacciota, versosalaattia, Mouhitaler-juustoa ja tyrnikastiketta

  • Fenkolikeittoa ja rapeaa Kivikylän savukylkeä 14 € / 16 €

Pääruoat

  • Luvialaist siikaa 32 €

    Varhaisporkkanaa, fenkolia ja kevätsipulia sekä lime-voivaahtoa

  • Entrecote 35 €

    Parsaa ja paistettua varhaisperunaa ja chimichurri-kastiketta

  • Pasta Portobello 24 €

    Kevätsipulipestoa ja karamellisoitua pähkinää

Jälkiruoat

  • Vaniljapannacotta 12 €

    Mansikoita ”Bellini”

  • Tiramisu 12 €
  • Marenkia, raparperia ja vadelmaa 13 €

    Annan marenkia, raikasta raparperisorbettia, vadelmageeliä ja vaahdotettua jogurttia

Menut

  • Menu siika 58 €

    Sokerihernegazpacho, Panzanellasalaattia, Luvialaist siikaa, Vaniljapannacotta

  • Menu Nacksby 62 €

    Fenkolikeitto, Entrecote, Kartanon juustoja, Sorbetti

  • Kesäisen kevyesti 26 €

    Paistettua siikaa ja salaattia, Raparperisorbetti

  • Nacxto-lautanen 10 €/hlö tai 18 €/2hlö

    Kivikylän savuhärkää, Mouhitaler-juustoa, Kartanon valkosipulileipää, Marinoituja kasviksia

Menun suunnittelu:
keittiöpäällikkö Kari Kiekkinen