Kartanon
Menut

Alkuruoat

  • Insalata Caprese (L,G) 12 €

    Mozzarellaa ja yrttimarinoituja kirsikkatomaatteja ja tuoretta basilikaa

  • Parsaa ja jättikatkarapuja (L,G) 15 €

    Limevoivaahtoa

  • Paahdettua Fenkolikeittoa (L,G) 9,50 €

    Basilikaöljyä

Pääruoat

  • Ahvenet (L,G) 32 €

    Ruohosipulikastiketta, fenkolia ja porkkanaa paahdetun perunan kera

  • Härkää (L,G) 36 €

    Ulkofileetä, yrttipestoa, parsaa ja kevätsipulia ja paahdettua perunaa

  • Ricottaraviolit (L) 25 €

    Kirsikkatomaatteja, kesäkurpitsaa ja valkosipulista yrttiöljyä parmesanin kera

Lihat annoksiimme tulevat suomalaisilta lihatiloilta. Suosimme lähiraaka-aineita saatavuuden mukaan. Raaka-ainemuutokset annoksissa mahdollisia.

Jälkiruoat

  • Tyrni crema bruciata (L,G) 14 €
  • Vaniljajäätelöä ja raparpericrumblea (L) 13 €

    Karhulinnan vaniljajäätelöä, mansikoita

  • Nacksbyn marjaherkku (L,G) 12 €

    Mutakakkua, Annan marenkia, kauden marjat ja tuorejuustovaahtoa

Pikkusuolaista

  • Paahdetut perunat (L, M, G) 5 €
  • Maalaisranskalaiset (L, M, G) 5 €
  • Valkosipulimajoneesi (L, M G) 2 €

Menut

  • Menu ahven 61 €

    Vesimelonishotti
    Parsaa ja jättikatkarapuja
    Ahvenet
    Tyrni Crema Bruchiata

  • Menu härkä 62 €

    Chilitomaattishotti
    Paahdettua fenkolikeittoa
    Härkää
    Nacksbyn marjaherkku

  • Menu kasvis 50 €

    Vesimelonishotti
    Insalata Caprese
    Ricottaraviolit
    Vaniljajäätelöä ja raparpericrumblea

Menun suunnittelu:
Anssi Uoti